

Date Tuesday 31 January 2023

Time 9 am - 12.30 pm

Venue UniSC Auditorium, Innovation Centre UniSC, Sippy Downs Drive, Sippy Downs

Parking Paid parking available closest at P1 next to Innovation Centre

ANNUAL STRATEGIC DIRECTION WORKSHOP

AGENDA

SESSION 1			
8.45 am	Arrival and seating		
9.00	Welcome, session agenda and objectives	Sandy Zubrinich	15 mins
9.15	Major Project Pipeline & Investor Market Survey (IMS) Includes questions from the floor	Paul Riga, Urbis	45 mins
10.00	Process to identify next generation of major projects Includes questions from the floor	Craig Matheson/ Sandy Zubrinich	30 mins
10.30	Member presentation		
	<u>Sunshine Coast Biosphere</u> - creating economic benefit Includes questions from the floor	Will Shrapnel	20 mins
10.50	Short Break – all invited stakeholders depart.		
SESSION 2	For SCBC members only.		
11.00	Member Table discussions Thoughts on current and future major project pipeline? Does the IMS feedback reflect member experience? Your key advocacy focus areas for 2023.		40 mins
11.40	Tables report out		20 mins
12 noon	SCBC advocacy focus and events calendar 2023	Sandy Zubrinich	15 mins
12.15 pm	Any final thoughts		
12.30	Sharp close		