

Date Tuesday 23 March
Time 1.00pm - 4.15pm

Venue: Reef Room, Surfair Beach Hotel, 923 David Low Way, Marcoola

SCBC STRATEGIC WORKSHOP 2021 - AGENDA

12.45 pm	Arrival and seating		
1.00	Welcome and sessions objectives	Sandy Z	10 mins
1.10	Scene setting & pipeline of regional projects	Bridget M	20 mins
1.30	Sunshine Coast Council – key focus 2021 Covering Mass Transit Strategy New Planning Scheme Working with industry Questions from the floor	Emma Thomas	45 mins
2.15			
2.15	Short break – SCC representatives depart session		
2.30	Member presentations -what to expect in 2021		40 mins
	University of Sunshine Coast Visit Sunshine Coast	Prof Helen Bartlett Matt Stoeckel	20 mins 20 mins
	Questions		
3.10	Q&A - Member briefing papers distributed prior to workshop		15 mins
	 SC Airport Food & Agribusiness Network TAFE Qld East Coast Caloundra Chamber of Commerce - small business Master Builders of Qld Property Council of Qld Aria - 1 Esplanade Maroochydore Aura development Sancus Property Yaroomba Beach Development 		
3.25	SCBC - 2021 strategic focus	Sandy Zubrinich	30 mins
4.00	Final questions and comments	Sandy Zubrinich	15 mins
4.15 pm	Close		5 mins