

PROTECTING THE DIVERSITY AND RICHNESS OF THE SUNSHINE COAST REGION BEYOND ITS ECONOMIC VALUE

balancing growth | development | environment

Think Tank Session 2 - Drilling down on some of the ideas / options

8.30 am	Registration, tea and coffee - meet, greet and self-introductions	
8.45 am	S. Zubrinich, Chair SCBC Welcome, purpose and expected outcome of the session. What was achieved in Think Tank Session 1 & feedback.	15 minutes
9.00 am	Phil Smith Delivering the vision for the Sunshine Coast	30 minutes
9.30am	Prof Timothy Smith Demonstration of systems mapping approach to unpack the goals for the Sunshine Coast	90 minutes
11.00 am	Short break	10 minutes
11.10 am	Valarie Bares, National EnviroDevelopment Manager UDIA EnviroDevelopment – Status, acceptance and success	30 minutes
11.40 am	Ben Simpson, RM Sunshine Coast Stockland Stockland's experience using GBCA & EnviroDevelopment rating tools	30 minutes
12.00 am	Dr Dana Thomsen Overview of SC sustainability indicator research, 2012	25 minutes
12.30 pm	Summary, next steps and close	5 minutes