

## PROTECTING THE DIVERSITY AND RICHNESS OF THE SUNSHINE COAST REGION BEYOND ITS ECONOMIC VALUE

## balancing growth | development | environment

## Think Tank Session 3 - Research, Options and Recommendations

8.30 am	Registration, tea and coffee - meet, greet and self-introductions	
8.45 am	<b>S. Zubrinich, Chair SCBC</b> Welcome, purpose and expected outcome of the session. Feedback from previous sessions.	5 minutes
8.50 am	Prof Mike Hefferan 'Village of Villages' research on development/environment	45 minutes
9.35 am	<b>Dr Dana Thomsen</b> Overview of SC sustainability indicator research, 2012	45 minutes
10.20 am	Short break	10 minutes
10.30	<b>W Bunker</b> SCC – Overview of Policy framework & key points	30 minutes
11.00	Discuss and agree outcomes to be released	85 minutes
12.25 pm	Summary, next steps and close	5 minutes