

SCBC Strategic Direction Workshop 2016

Date: Thursday 3 March 2016

Venue: Rumba Resort
Workshop Commences: 12.00 pm – 6 pm
Facilitator/Chair Sandy Zubrinich

<u>AGENDA</u>

SESSION 1 - Board Members only

12.00 pm – 1.00 pm BOARD MEETING 60 mins

SESSION 2 – SCBC members join workshop

4 hrs
1.00 pm – 5 pm STRATEGY WORKSHOP

1.00 Arrival 1.10 Introduction & scene setting SZ 10 mins 1.20 PBH Economic direction for next 12 months and implications for the Coast 10 mins 1.30 Industry members on regional expectations and focus for 2016 (incl questions) 80 mins DW 10 mins Property WW Construction 10 mins SA Tourism 10 mins KC **Telecommunications** 10 mins BS/DW 10 mins Health – 'How are we positioned to maximise the ripple effect' Education & Training - Alignment with Reds Strategy PW/DM 10 mins Chambers of Commerce CCIQ - Sunshine Coast MS 5 mins 0 Noosa CC PC 5 mins BD 5 mins Caloundra CC 0 Maroochydore CC 5 mins 2.50 Report on SC regional employment performance (incl questions) HR 20 mins 3.10 SCBC direction and focus areas for 2016 (incl discussion) SZ 30 mins

3.40 Strategy workshop closes AND INVITED GUESTS JOIN FOR NEXT SESSON

SESSION 3 - Hear from Mayoral candidates

3.45 Mayoral candidates from Noosa and Sunshine Coast Council (incl questions)

70 mins

Sunshine Coast Council

Mr Ron Green Ms Alison Barry-Jones

Noosa Council

Cn Sandy Bolton Cn Tony Wellington Mr. Ray Kelly

Sunshine Coast Council

Mr Tony Gibson Cn Mark Jamieson

QUESTIONS FROM THE FLOOR

15 mins

- 5.15 Completion of workshop guests invited to stay for drinks
- 6.00 Close